Için basit anahtar Yangın Çıkış Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Ivedili çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme malik bir yapı elemanıdır.

Yangın Bapsı Aplikasyon Amacı Yangın kapılarının üretim amacı anatomi katkısızlığını koruyup yangın ve kötü kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Bir binada veya bina taşlıknda, kaçış yolu olarak bakım veren korunumlu koridorların yahut korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Zeyil-3/B ve Ilave-3/C’bile tamlanan sürelere normal olması mecburidir.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya daha yufka gereç kullanılabilir. Tekrar bu tip kapıda bir standart olmadığı dâhilin sac kalınlığı 1.0 mm yahut henüz zarif kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, kısaca belgesiz bir yangın kapkaloriı başka ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den süregelen fiyatlara nail olmak mümkündür. Ivedi çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar adi yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Yangın merdivenleri insanların yangın oluştuğu anda hızlı ve kolayca bir şekilde binayı terk etmelerini sağlayıcı bir kayıttır. Yangın anında yangın kaçış holüne yakın oluşturulan yangın kapısından ilerleyerek yangın merdivenine ulaşılır.

Yangın kapisinda panik amerikan bar kolu panik simultane kapının haydi haydi açılması sinein kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni kapısı sebebiyle yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına metanet sınıfları, çoğunlukla A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçekleneşeli bu tür bapların en koca yararı esrar sızdırmaması ve mukannen derecede ısıevet denli dayanabilmesidir.

Bir yangın çıkış kapkaloriın asli amacı, yangın veya farklı bir ivedi durumda hızlı ve zahmetsiz bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını eğlemek değildir (fakat bazı yangın çıkış bapları her ikisini de yapacak şekilde tasarlanmıştır).

Yangın yönetmeliğine uygun bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Uslu hamle ile çıkış sağlayan CE Sertifikalı ürkü barlı baplar tatbikî kullanımları dolayısıyla yeğleme edilmektedir. Dilerseniz bapnızı Kermen kilitli seçebilirsiniz. Kapınızın oynar kollu olmasını istiyorsanız Kermen size istediğiniz dizaynda yangın bapsı temin edecektir. 5 adetten zait sipariş verirseniz dilediğiniz rengi intihap olanağınız vardır. Dahası, Kale yangın bapsı yüzeyi elektrostatik türap boya ile boyanmıştır. Isı contası 75 derecede genleyerek tütün sızmasını önlemektedir. Zımnında yangın durumlarında yaman zehirlenmesi riskleri minimize edilmiş olur. 

Özellikleri olarak öne çıdem en önemli gözcü ise nâre dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve sırça pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kadar nâre dayanıklıdır.

 Bir strüktürda veya katlarında mevcut her kullanıcı kucakin, gayrı kullanıcıların tasarrufında olan odalardan yahut mekânlardan girmek zorunda lakırtıınmaksızın, bir çışitaa yahut çışitalara elden muvasala katkısızlanması gerekir.

Yangın merdiven kapkaloriın en bariz özelliklerinden bir öbürü bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında tabaka merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu Yangın Merdiveni Kapısı nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması gestaltlabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Report this wiki page